Čeština

Constructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, Napajedla

Constructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, Napajedla

Constructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, Napajedla

Completed in the year 2006
Reconstructions, extensionsSchool buildings

Photogallery

Constructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, NapajedlaConstructional arrangement of gym in elementary school Komenskeho 298, Napajedla

CareerWould you like to work with us?

We are a solely Czech company and building construction is all ouf life. We have a rich expertise, a stable team of experts, and we perform and realize all reconstructions or new constructions always in a precise manner. We finish assignments in short delivery times.

I would like to work with you!

Selected referenceHospital in Kroměříž – the dialysis ward

Hospital in Kroměříž – the dialysis ward

The dialysis ward at the Hospital in Kroměříž has now obtained a new appearance. We achieved more modern and particularly more generous space by having reconstructed the original object and by annexing it with a new building. The project was divided into two stages and…