Čeština

KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.

The construction works in the KCK CYKLOSPORT - MODE s.r.o. were completed. We facilitated the construction of a new administrative building and of a warehouse.

KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.

The administrative building is a four-storey object, immediately connected to the warehouse building designated as a reinforced concrete skeleton object. A parking lot for the staff and customers is situated at the entrance to the grounds of the company and has a direct connection to the administrative building. A truck parking is located behind the warehouse. The object is surrounded by a bypass road.

The construction project included also the installation of the utility networks and connections. There is a unique aspect of the works – the solar water heating systems placed on the roof of the building.

Completed in the year 2016
Significant structuresVideo referencesNew buildingsIndustrial buildingsAdministrative buildings

Video

Photogallery

KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.KCK CYKLOSPORT – MODE s.r.o.

CareerWould you like to work with us?

We are a solely Czech company and building construction is all ouf life. We have a rich expertise, a stable team of experts, and we perform and realize all reconstructions or new constructions always in a precise manner. We finish assignments in short delivery times.

I would like to work with you!

Selected referenceReconstruction of the University Canteen – Palacký University in Olomouc

Reconstruction of the University Canteen – Palacký University in Olomouc

The students and employees of Palacký University in Olomouc can now use the reconstructed kitchen and dining room meeting the requirements of a modern university canteen. In addition to the reconstruction of the interior space, we built a new staircase and thus…