English

Přístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v Holešově

Přístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v Holešově

Přístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v Holešově pro Školský úřad Kroměříž.

Realizace dokončena v roce 2001
NovostavbyRekonstrukce, dostavbyStavby pro školství

Fotogalerie

Přístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v HolešověPřístavba tělocvičny, sportovišť a výdejny stravy Gymnázia L. Jaroše v Holešově

KariéraChcete u nás pracovat?

Jsme ryze česká firma a pozemní stavitelství je celý náš život. Máme bohaté zkušenosti, stabilní tým odborníků a naše provedení rekonstrukcí či nových moderních staveb je vždy naprosto precizní. Hotové dílo předáváme v krátkých dodacích lhůtách.

Chci u vás pracovat!

Vybraná referenceRekonstrukce Kroměřížské nemocnice

Rekonstrukce Kroměřížské nemocnice

V jihovýchodní části areálu Kroměřížské nemocnice vznikla nová záchytná protialkoholní stanice. Její provoz se přesunul z původního druhého patra budovy A do přízemí rekonstruované budovy H, což je praktičtější při příjmu klientů.